Web Analytics
scris duminică, 04.12.2022

Brâul Maicii Domnului, adus în România cu ocazia pelerinajului de Sfântul Nicolae

Credincioșii din toată țara vin la Biserica Sfântul Gheorghe din București, cu ocazia pelerinajului de Sfântul Nicolae. Alături de racla cu mâna Sfântului este expus și brâul Maicii Domnului, adus tocmai din Grecia.

Brâul Maicii Domnului, adus în România cu ocazia pelerinajului de Sfântul Nicolae

Citește și: Parastas la 5 ani de la trecerea în neființă a regelui Mihai

Sute de oameni sunt în acest moment la pelerinajul de Sfântul Nicolae, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din București, deși vremea este extrem de capricioasă. Credincioșii au venit pentru a se închina la racla cu mâna dreaptă a Sfântului Nicolae, dar și la brâul Maicii Domnului, care a fost adus tocmai din Grecia.

Citește și: Judecătorul Apostol și-a prevestit moartea prin poezia „Oare de ce?”

Brâul Maicii Domnului, a fost adus pentru prima dată aici, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din București și tocmai de aceea și numărul mare de credincioși, conform Antena3 CNN. Sunt așteptați astfel și în zilele următoare sute de credincioși din toată țara, dar și din capitală. Și brâul Maicii Domnului și mâna dreaptă a Sfântului Nicolae se vor afla în Biserica Sfântul Gheorghe Nou, până miercuri pe 7 decembrie, la orele 22.

Foto: Antena 3 CNN

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...