Web Analytics
scris joi, 09.01.2014

Brânză de Muscel cu lapte din Ungaria

Fosta Întreprindere pentru Colectarea şi Industrializarea Laptelui din Câmpulung a ajuns pe mâini bune. Pe mâini daneze, deşi, la fel ca în cazul altor firme cu capital străin, are director român. Şi alţi câţiva angajaţi români, fiindcă restul chiar e din afară: utilaje, capital, planificări, lapte… Da, laptele e din altă parte, iar caşcavalul de Rucăr se face, de asemenea, prin alte părţi. Conform site-ului firmei, pentru piaţa românească se comercializează pe piaţa de retail un fel de brânză fină, cremoasă şi catifelată denumită „Akadia”. E fabricată la Câmpulung, dar materia primă principală, adică laptele, provine din Ungaria şi Polonia. Vacile din Muscel încă nu au intrat în „Carrefour”. (ELECTRO-CUTARE)

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

PSD Argeş, între Crin şi Amin

Cum spuneam si acum o lună, ceva nu se leagă în PSD Argeș cu candidatura lui Crin Antonescu. Nu face deloc scânteie domnul candidat! Încă nu e...

Din ediția tipărită