Fosta Întreprindere pentru Colectarea şi Industrializarea Laptelui din Câmpulung a ajuns pe mâini bune. Pe mâini daneze, deşi, la fel ca în cazul altor firme cu capital străin, are director român. Şi alţi câţiva angajaţi români, fiindcă restul chiar e din afară: utilaje, capital, planificări, lapte… Da, laptele e din altă parte, iar caşcavalul de Rucăr se face, de asemenea, prin alte părţi. Conform site-ului firmei, pentru piaţa românească se comercializează pe piaţa de retail un fel de brânză fină, cremoasă şi catifelată denumită „Akadia”. E fabricată la Câmpulung, dar materia primă principală, adică laptele, provine din Ungaria şi Polonia. Vacile din Muscel încă nu au intrat în „Carrefour”. (ELECTRO-CUTARE)

De grija detenţiei pentru delapidare, săracu’ dom’ Nae nu-şi mai luase răsaduri pentru grădină
Nu numai nouă nu ne-a venit a crede când, săptămâna trecută, Curtea de Apel Pitești a decis...
0 Comentarii