Web Analytics

Bogdan Vişan, şeful Centrului de copii şi juniori de la FC Argeş: „Zece juniori s-au aflat în ultimele 6 luni în anturajul echipei mari”

de | 9.02.2023 12:25 | Actualitate, Home, Sport

Întrebat despre juniorii care s-au pregătit și care se pregătesc cu echipa mare, Bogdan Vișan, șeful Centrului de copii și juniori de la FC Argeș, ne-a declarat: ”Cu echipa mare se pregătește Yanis Pârvu, care a jucat și la Under 16 și la Under 17, și la Tineret; copilul a jucat unde a fost nevoie, unde au fost meciurile mai grele acolo a jucat, pentru că așa este normal cu copii buni. Ar mai fi și Andrei Stoica, care a fost la echipa mare și care a jucat la Under 17 și la Tineret, portarul Adrian Briciu, care a jucat și la Under 16 și la Under 17, iar anul acesta o să joace și la Tineret, portarul Fabio Betini, care a jucat și la Under 17 și la Tineret, a avut niște probleme medicale, dar și el este în angrenajul echipei mari, Adelin Mircea, care a jucat la Under 17 și care s-a pregătit cu echipa mare.

De curând, antrenorul Marius Croitoru l-a chemat și pe Marco Dică, cel care a jucat la Tineret. Trebuie să spunem că ei sunt chemați în pregătire cu echipa mare prin rotație. Au mai fost la antrenamentele primei echipe și Andrei Badea, jucător Under 17, Radu Ciuciulete de la Tineret, Gino Oprescu și Dinoci. La un moment dat, unii dintre acești juniori au fost luați și la meciurile oficiale, iar în ultima perioadă – doar la antrenamente.
Trebuie să înțeleagă toată lumea că aceștia sunt jucători foarte mici, adică ei trebuie să crească pe lângă echipa mare. Știți foarte bine că sunt anii pe care FC Argeș i-a pierdut atunci când nu a mai existat Centrul de copii și juniori. Acum stăm foarte bine, pentru că este primul an când noi jucăm la Elită și suntem calificați în play-off cu trei echipe din patru. Singura echipă necalificată este tineretul, în rest Under 15, Under 16 și Under 17 sunt calificate în play-off. Trebuie să fim realiști, sunt totuși mici pentru echipa mare, dar sunt jucători buni, trebuie să avem grijă de ei și să-i creștem frumos”.

Citește și Puştii pregătiţi de Bogdan Vişan vor juca la turneul semifinal rezervat echipelor Under 15

Citește și Augustin Eduard, antrenor la Centrul de copii şi juniori de la FC Argeş: „Marius Croitoru şi-a îndreptat privirea spre Centrul de copii şi juniori şi cheamă alternativ juniori la antrenamente”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *