Web Analytics

Bogdan Stoica, manager sportiv CS Mioveni: „Suntem conştienţi că ne mai trebuie jucători. Este clar!”

de | 4.08.2022 13:30 | Actualitate, Home, Sport

Întrebat despre cele trei înfrângeri din campionat, despre următorul meci cu FCSB de pe teren propriu, dar și despre eventuale transferuri noi, Bogdan Stoica, managerul sportiv de la CS Mioveni, ne-a declarat: ”Cele trei înfrângeri din debutul acestui campionat nu ne-au prins deloc bine, dar sperăm să ne redresăm și să adunăm puncte. Nu ne așteptam la aceste rezultate, dar asta este! Mergem mai departe, chiar dacă am avut un început slab de campionat, la care nu se aștepta nimeni. La meciul cu Hermannstadt nu a înțeles nimeni ce s-a întâmplat, era un meci pe care, în primul rând, nu trebuia să-l pierdem. Eu unul nu pot să spun nimic despre meciul acela, nu am înțeles mare lucru din ce s-a întâmplat și aș fi vrut să-l șteargă cât mai repede din memorie jucătorii.

Apoi a venit meciul cu Farul, de pe teren propriu, unde toată lumea a văzut acele două penalty-uri, unul eu zic că a fost, iar al doilea, la Garutti, putea să se dea, putea să nu se dea… Am avut și noi penalty, dar nu am fost în stare să marcăm. Dacă dădeam și noi gol în faza aceea, nu se știe ce se întâmpla, poate egalam…
A urmat meciul de la CFR, despre care pot să spun că am jucat cu campioana României, am început bine și au urmat greșeli personale și ne-au dat trei goluri; am reușit după aceea să facem 3-2, dar am luat golul patru. Este greu să mai revii de la acest scor, când joci cu campioana României la ea acasă!

Citește și CS Mioveni a transferat un atacant portughez

Urmează meciul cu FCSB, un meci la fel de greu, cu vicecampioana României, dar să sperăm că îi prindem și noi mai obosiți, după meciul lor din Europa, și reușim să scoatem un rezultat bun, pentru că trebuie să adunăm puncte.
Trebuie să mai aducem jucători; căutăm ceva jucători, să ne întărim. Avem discuții cu mai mulți fotbalişti și sperăm să semnăm și contractele. Suntem conștienți că ne mai trebuie jucători. Este clar! Sunt sportivi și din țară și din străinătate cu care suntem în discuții”.

Citește și Gigi Becali: „Dacă nu aveam încredere în el, îl mai luam eu la 32 de ani pe care-i are?!”

Citește și Reacția primarului Cristian Gentea după atacul lui Mihai Rotaru de la CSU Craiova: „Îi sugerez să-și vadă de treabă, pentru că eu nu fur de la nimeni”


Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *