Web Analytics

Reacția primarului Cristian Gentea după atacul lui Mihai Rotaru de la CSU Craiova: „Îi sugerez să-și vadă de treabă, pentru că eu nu fur de la nimeni”

de | 3.08.2022 11:15 | Actualitate, Home, Sport

Dani Coman, președintele lui FC Hermannstadt, a făcut un apel către autoritățile din Sibiu, cerând ajutor financiar pentru a scoate echipa din criză. Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, a avut o răbufnire la adresa formațiilor susținute financiar de autoritățile locale, printre acestea aflându-se și FC Argeș. „Eu sunt prieten cu Dani Coman, dar e greșit să ceri bani de la comunitate. De ce noi să ne batem cu primăriile? Ați văzut inepțiile pe care le spune primarul din Pitești. El face echipa, vinde, cumpără. Tu ai banii contribuabililor! Tu furi de la cetățeni pentru a avea o jucărie. Noi ne batem cu saci fără fund! Avem FC Argeș, avem Chindia Târgoviște, FC Voluntari. La Sepsi a altceva… Fă-ți planurile pe banii tăi, nu pe banii instituțiilor. Dacă Universitatea ar fi primit 1,5 milioane de euro în fiecare an de la primărie… Nu 4, cum primește FC Voluntari sau altele. Avem două foruri. Ei trebuie să vină cu soluții, cu idei!”, a spus Mihai Rotaru, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Citește și: Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş: „Acum 10 ani, arbitrul ar fi fost fugărit dacă dădea acel penalty din meciul cu Sepsi”Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a reacționat la acest atac: „Respect prea mult fotbalul craiovean, pe Sorin Cârțu, unul dintre idolii tinereții mele, și pe primarul Olguța Vasilescu, cea care ne-a ajutat de fiecare dată când am solicitat, pentru licență, posibilitatea de a juca la Craiova. Este și motivul pentru care prefer să nu-i răspund, așa cum merită, acestui domn care uită începuturile sale și ale echipei. Spre deosebire, noi am pornit de jos, iar eu am fost mereu alături de FC Argeș, plecând din Liga a 4-a și ajungând rapid în play-off-ul Ligii 1. Asociația noastră este finanțată legal, contribuția primăriei fiind mai mică de o treime din bugetul actual.
Mai mult, Nicolae Dică, Emil Săndoi sau Ionuț Badea, care știu suma cu care contribuia primăria când echipa era în Liga a II-a, pot confirma că astăzi, deși suntem în Liga 1, suma este chiar mai mică! Faptul că beneficiem de o sumă foarte importantă din drepturile de televizare, conștienți fiind că fără acești bani nu am putea rezista, iar sponsorizările aduse ajung la un cuantum de care ar fi mândră orice echipa din Liga 1, este doar meritul nostru.
În altă ordine de idei, eu nu vând, nu cumpăr jucători și nu mă bag niciodată în alcătuirea echipei, fapt confirmat deja de Prepeliță, Vlădoiu și Daniel Stanciu.
Așa că îi sugerez acestui domn să-și vadă de treabă, să fie atent la termeni, pentru că eu nu fur de la nimeni, să lase frustrările legate de Ișfan sau amintirea Rapidului lui Adi Mutu și să se concentreze pe meciul de mâine-seară cu Zorya, că are mare nevoie!!! Mult succes, CS Universitatea Craiova!”
Atacul lui Mihai Rotaru la adresa lui Cristian Gentea, primarul din Pitești, vine după ce Alexandru Ișfan, fotbalistul lui FC Argeș, a fost declarat netransferabil în această vară.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *