Web Analytics

Bogdan Stoica, manager sportiv CS Mioveni: „Flavius Stoican a semnat contractul pe un an, iar obiectivul este acelaşi: evitarea retrogradării”

de | 1.09.2022 13:10 | Actualitate, Home, Sport

Întrebat despre punctul obținut la Petrolul Ploiești, despre schimbarea antrenorului principal și despre noile transferuri, Bogdan Stoica (foto), managerul sportiv de la CS Mioveni ne-a declarat: ”Este un punct obținut cu Petrolul Ploiești binevenit pentru noi, fiindcă trebuie să acumulăm cât mai multe puncte. Orice punct este important în clasament. Acesta este și obiectivul nostru. Se putea și mai bine, dar nu a fost să fie; poate că în meciul următor reușim să luăm cele trei puncte.

În ceea ce privește despărțirea de antrenorul Pelici, vă pot spune că nu a fost o discuție ușoară, pentru că este antrenorul care a reușit poate cele mai mari performanțe ale CS Mioveni. A promovat echipa de la Liga a II-a la Liga I, a reușit în primul an să mențină echipa în Liga I fără să mai disputăm și barajul, dar a fost acum un început de sezon nu reușit, nu ceea ce ne doream și, de comun acord, ne-am înțeles că cel mai bine ar fi să reziliem contractul și să facem o schimbare. Totul s-a făcut pe cale amiabilă, ne-am înțeles…

Citește și Flavius Stoican este noul antrenor al CS Mioveni

Apoi s-a discutat cu mai mulți antrenori și s-a căzut de acord că cea mai bună soluție în momentul de față este Flavius Stoican. A semnat contractul pe un an de zile, deci până în vara anului viitor, iar obiectivul este același pe care l-a avut și dl Pelici, și anume evitarea retrogradării. De asemenea, avem ca obiectiv și accederea cât mai sus în Cupa României, mai ales acum, că s-a schimbat sistemul competițional, dar pe noi ne interesează mai mult campionatul. În acest sens, am adus și jucători noi la echipă. Au venit Carnat, Burlacu și Ene. Ei veneau oricum, nu are legătură cu schimbarea antrenorului. Ene a jucat la CFR și la Tg. Mureș, iar ultima dată a evoluat în prima ligă din Ungaria. Carnat este jucătorul lui CFR, iar anul trecut a jucat la Rapid și Burlacu este jucătorul care a trecut pe la Craiova, Chiajna și Steaua. Dacă vor mai apărea jucători interesanți până se termină perioada de transferuri, este posibil să mai aducem”.

Citește și CS Mioveni reacționează la acuzele din presa centrală. Iată scrisoarea deschisă a clubului galben-verde

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *