Bogdan Rusu: „Chiar dacă avem 6 puncte avans faţă de Chindia,
trebuie să înţelegem că totul este la mâna noastră”

de | 28.04.2022 12:51 | Actualitate, Home, Sport

Cum comentezi ultimele rezultate ale CS Mioveni, rezultate care au dus la 6 puncte diferență de locul de baraj?

– Au fost rezultate foarte bune. E nomal să fim bucuroși că am câștigat și că suntem în momentul de față pe o pantă ascendentă, ca să spun așa.

Cum vezi meciul cu Botoșani?

– Un meci greu cu o echipă bună, o echipă destul de agresivă, o echipă care s-a bătut pentru play-off până în ultima etapă a sezonului regular. Cred că va fi un meci bun pentru spectatori. Noi, de obicei, cu echipele mai bune ne mobilizăm mai bine și cred că și în acest meci vom face acest lucru. Noi, la fiecare meci, ne batem pentru toate cele trei puncte puse în joc. Acum, că se pot lua sau nu cele trei puncte, depinde de anumiți factori. Dar noi o să abordăm meciul la victorie. Nu se pune problema să jucăm la egal sau să plecăm deja învinși de la stadion.

Citește și Bogdan Rusu, căpitan CS Mioveni: „Suntem pe un loc care nu mai necesită baraj, dar se joacă până la sfârşit”

Cum vezi ecuația evitării retrogradării din acest moment?

– Noi ne uităm doar la noi. Dacă ne mai ajută și rezultatele, cu atât mai bine. Contează în primul rând ce facem noi pe teren, contează jocul nostru și să luăm cât mai multe puncte din aceste meciuri care au mai rămas de jucat. Chiar dacă avem 6 puncte avans față de Chindia, trebuie să înțelegem că totul este la mâna noastră, adică trebuie să scoatem puncte și să rămână această distanță. Nu trebuie să fim relaxați că acum, gata, suntem deja salvați de la retrogradare, că suntem în Liga I și anul viitor. Clar că o să se joace până la ultima etapă! Ținând cont că cei de la Chindia au în ultima etapă meci cu cei la Gaz Metan și noi avem niște meciuri destul de grele pe finalul campionatului, o să conteze și asta, mai ales dacă terminăm la egalitate cu Chindia, pentru că ei sunt atunci peste noi. Vom aborda toate meciurile așa cum le-am abordat și pe celelalte, ne vedem de jocul nostru. Fiecare meci are o pregătire specială…

Când îți expiră contractul și ce gânduri de viitor ai în acest moment?

– Mai am un an contract cu CS Mioveni, dar contează și ce voi face în continuare. Dacă nu am o ofertă mai bună, voi continua probabil cu CS Mioveni. La vârsta pe care o am, aș vrea să merg mai departe, unde este mult mai bine. Trebuie să mă gândesc și la viitor.

Citește și Bogdan Rusu, atacantul CS Mioveni, despre accidentarea din amicalul cu Dinamo: „Mai avea puţin şi mă băga în comă”

Ai fost contactat de alte echipe?

– Nu am fost contactat încă de nimeni. Aștept să se termine campionatul, mă duc în vacanță și după aceea mă voi gândi ce voi face. Există posibilitatea să joc și în străinătate. Nu știu însă dacă voi primi o ofertă concretă sau dacă voi rămâne în țară.

La CS Mioveni situația financiară este ok? Salariile sunt la zi?

– Sincer, nu vreau să vorbesc despre asta. Dl președinte poate să vă spună dacă sunt salariile la zi.

Să înțeleg că ar fi ceva restanțe?

– Sunt ca la orice altă echipă, dar nu sunt mari.

Citește și Bogdan Rusu, atacant CS Mioveni: „Suporterii vor mult mai mult de la echipă, dar atât se poate”

Acest articol este despre: Bogdan Rusu,cs mioveni,fotbal,liga I

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri
Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant delict şi două percheziţii domiciliare, la locuințele a două...

5 sfaturi de siguranță pentru iluminatul cu LED-uri
5 sfaturi de siguranță pentru iluminatul cu LED-uri

Instalarea oricărui bec sau utilizarea oricărui șir de lumini poate avea partea sa de pericole. De la electricitate la incendiu, există o mulțime de factori care trebuie luați în considerare înainte de a decide pur și simplu să înlocuiți un bec. LED-urile sunt grozave...


Loading RSS Feed