Web Analytics

Bogdan Minciunescu: “În Parlament voi avea ca preocupare prioritară dezvoltarea activităților de cercetare și inovare”

de | 27.11.2020 09:09 | Actualitate, Politica si Administratie

Bogdan Minciunescu, candidat PSD pentru Canera Deputaților, este inginer la Uzina Dacia din Mioveni. Afirmă că are ca principal obiectiv bunăstarea cetățenilor din județul nostru, iar una dintre sursele de bunăstare o constituie dezvoltarea domeniului cercetării și inovării.

“În domeniul economic îmi voi folosi pregătirea profesională și experiența de 14 ani acumulată ca angajat la cel mai mare contribuitor la bugetul național pentru identificarea soluțiilor concrete care vor face din județul nostru un mediu atractiv pentru investitori. Voi contribui la modificarea legilor, astfel încât investitorii din mediul privat să aibă mai ușor acces la programe de finanțare interne și externe. Îmi doresc să contribui la găsirea celor mai bune legi pentru sprijinirea serviciilor IT și reținerea talentelor din domeniile IT prin implementareacelor mai bune facilitați fiscale.
Voi avea ca preocupare prioritară dezvoltarea activităților de cercetare și inovare. Voi avea o preocuapre deosebită și pentru identificarea de soluții pentru utilizarea deșeurilor în producerea de energie și căldură și reducerea emisiilor de CO2. Iar în domeniul educației voi lucra pentru identificarea soluțiilor ca toate școlile din județ să fie dotate cu aparatură de ultimă generație, atât de necesară noilor provocări impuse de școala online și mă voi implica în consolidarea rolului liceelor tehnologice, prin învățământul dual, în furnizarea de forță de muncă înalt calificată în domeniul tehnic prin identificarea unor noi profesii pentru care acestea pot oferi pregătire în colaborare cu firmele din domeniul industrial care își desfășoară activitatea în județ. Motto-ul meu este și va fi <Un Argeș puternic industrializat, performant, inovator>”, declară Bogdan Minciunescu.

 

Realizat de Asociația Jurnalul de Argeș la comanda PSD – Organizația Județeană Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020!

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii