Web Analytics

Blocul Naţional Sindical anticipează proteste în stradă încă din prima lună a anului 2023

de | 21.12.2022 12:29 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Oficialii Blocului Naţional Sindical (BNS) anticipează că anul 2023 va fi unul marcat de proteste încă din prima lună, motivul fiind salariile mici ale unor categorii precum poliţiştii şi profesorii.

Reprezentanţi ai conducerii Blocului Naţional Sindical (BNS), una dintre cele mai mari confederaţii sindicale din ţară, cred că încă din luna ianuarie anul viitor va fi marcat de proteste ale salariaţilor, potrivit news.ro.

Citește și: Cresc salariile în Prefecturi! Uite cât va lua un director general!

“Probabil că din ianuarie vom asista la proteste ale poliţiştilor şi ale profesorilor din cauza salariilor mici.  Anticipez că anul 2023 va fi destul de complicat din punctul de vedere al salarizării”, a transmis, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a BNS, secretarul general confederaţiei, Horaţiu Raicu.

Blocul Naţional Sindical, organizaţie care are 31 de ani de activitate, este una dintre cele cinci mari confederaţii sindicale reprezentative din România. Confederaţia reuneşte aproximativ 320.000 de membri de sindicat care lucrează în companii private sau în sectorul public, fiind alcătuită din 40 de federaţii profesionale din diverse domenii de activitate.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *