Web Analytics

Bilete pentru tratament balnear sunt disponibile la Casa de Pensii Argeș

de | 16.09.2022 09:34 | Actualitate, Home

Pentru seria 14 din acest an, cu date de plecare în perioada 1 – 4 octombrie 2022,    ne-au fost repartizate un număr de 218 bilete de tratament balnear în stațiunile 1 Mai, Amară, Bala, Buziaș, Căciulata, Călimănești, Covasna, Felix, Govora, Herculane, Mangalia, Moneasa, Neptun, Olănești, Pucioasa, Techirghiol.

Repartiția poate fi consultată și pe site-ul instituției www.cjparges.ro

Casa Județeana de Pensi Argeș anunță că eliberarea biletelor se face în perioada 16 – 23 septembrie 2022, conform planificării care este anunțată telefonic  fiecărui beneficiar. 

Citește și:  Hărțuirea presei prin justiție. PressHUB, chemat în instanță de un ONG investigat

Au rămas 32 de bilete pentru care nu au fost solicitări în stațiunile: Amară, Bala, Covasna, Herculane.

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției  de asigurări sociale  din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Citește și: Comisia Europeană a aprobat prima cerere de finanțare a României din PNRR

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii august 2022 (original sau copie) și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie. 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *