Web Analytics
scris joi, 09.05.2024

Bike-sharing în Pitești. Stații pentru închirierea bicicletelor

În Pitești vor putea fi închiriate biciclete! Acestea se vor regăsi în Parcul Prundu, Parcul Ștrand, Parcul Lunca Argeșului și Trivale-zona Grotă. În stațiile de închiriere vor fi 20 de spații de parcare, din care 10 spații vor fi pentru bicicletele electrice.

Bike-sharing în Pitești. Stații pentru închirierea bicicletelor

Încep lucrările pentru obiectivul de investiții „Crearea de sisteme de închiriere biciclete (sistem de tip bike-sharing)” în Pitești. Joi, 9 mai, au fost predate amplasamentele și a fost transmis ordinul de începere a lucrărilor. În patru luni ar trebui să fie gata lucrările, conform contractului.

Citește și O baterie produsă de chinezi, viitorul mașinilor electrice. Funcționează pe bază de apă

„Investițiile realizate în cadrul acestui proiect sunt: 4 stații de închiriere biciclete în sistem de tip bike-sharing cu câte 20 porții de spațiu de parcare (din care 10 pentru biciclete electrice), în 4 parcuri din municipiul Pitești: Parcul Prundu, Parcul Ștrand, Parcul Lunca Argeșului și Trivale-zona Grotă, furnizarea a 48 biciclete (24 electrice și 24 clasice). În fiecare locație din cele 4 parcuri există câte un automat de eliberare și încărcare carduri, precum și infrastructura centrului de date, cu licență software (platformă tranzacționare, platformă „backoffice”, portal, aplicație mobilă)”, a transmis Primăria Pitești.

Furnizorul este asocierea SC CSV INFRATECH SRL (lider) – SC WIND TECHNOLOGIES SRL (asociat 1) – SC TEHNO CONSULTING SOLUTIONS SRL (asociat 2) – SC EURO PLUS CONSTRUCT SRL (asociat 3) cu subcontractanții SC OPIUM OFFICE CONSULTING SRL, SC ROLUMIAL ELECTRIC EXPERTS SRL. Durata contractului este de 4 luni pentru execuție lucrări.

Obiectivul face parte din cadrul proiectului „Modernizarea infrastructurii serviciului de transport public local de călători și creșterea atractivității transportului nemotorizat”.

Citește și Fosta colonie ACH s-a schimbat! Primarul Gentea: „Este un cartier de facto al Piteştiului”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *