Web Analytics

Beța rămâne la CS Mioveni și pentru play-off

de | 8.06.2020 09:18 | Sport

Dean Beța rămâne la CS Mioveni și pentru play-off, iar apoi se va decide în privința ofertei de la Steaua: ”Am amânat un răspuns clar.”

Anunțat de Asociația Steliștilor ’47 ca și achiziționat de Steaua, fundașul Dean Beța recunoaște că a fost ofertat de echipa antrenată de Daniel Oprița, însă susține că încă nu s-a decis dacă o va părăsi sau nu pe CS Mioveni, grupare la care este legitimat cel puțin până la finalul acestui sezon.

Dean Beța va continua să joace pentru CS Mioveni în play-off-ul Ligii 2, echipă alături de care are șansa de a promova în prima ligă, și în funcție de ceea ce va înregistra alături de argeșeni va lua o decizie dacă acceptă sau nu oferta de la Steaua.
”Nu am semnat cu Steaua. Au fost ceva discuții, de ceva vreme, dar am amânat un răspuns clar până după încheierea play-off-ului la nivelul eșalonului secund, unde sunt angrenat cu actuala mea echipă. Vreau să îmi duc la capăt cu o performanță majoră angajamentul cu CS Mioveni după care voi lua o decizie legată de viitorul meu fotbalistic”, a spus, Dean Beța, care a purtat în dese rânduri banderola de căpitan la CS Mioveni.

Beța a fost dorit insistent în iarnă de CSM Reșița, însă a fost convins până la urmă să rămână la CS Mioveni, însă acum e dorit insistent de Daniel Oprița la Steaua, alături de care a jucat la Petrolul și apoi a fost antrenat de acesta la Juventus și CS Mioveni.

Relația dintre cei doi este una specială, ținând cont și că Oprița îi este naș lui Beța, iar cei doi au o afacere comună la Reșița.
În acest sezon are 20 de meciuri pentru CS Mioveni, iar în cariera sa a mai jucat pentru Sportul Studențesc, club la care a și jucat în Liga 1.

 

sursa: www.liga2.prosport.ro

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii