Web Analytics
scris marți, 16.04.2024

Bergodi a fost demis de la Rapid. Cine va asigura interimatul?

Cristian Bergodi nu mai este antrenorul Rapidului, acesta fiind demis, după doar 37 de partide pe banca tehnică a echipei din Giulești. Suporterii Rapidului au cerut la finalul ultimei partid demisia lui Bergodi. Rapid a pierdut toate cele patru partide jucate în play-off.

Bergodi a fost demis de la Rapid. Cine va asigura interimatul?

Citește și: Întrebarea care l-a făcut pe Cristiano Bergodi să răbufnească: „Dumneavoastră în ce lume trăiți?”

„FC Rapid s-a despărțit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape ale Play-Off-ului. În urma acestor rezultate, Rapid a coborât pe poziția a cincea, la un singur punct în fața lui Sepsi OSK, ultima din Play-Off.

În vârstă de 59 de ani, Cristiano Bergodi a venit la începutul sezonului, stând pe banca Rapidului în 37 de meciuri, ce s-au încheiat cu 16 victorii, 12 egaluri și 9 înfrângeri. De asemenea, în Giulești nu vor continua Luigi Ciarlantini, antrenorul secund, și Ionel Colonel, preparatorul fizic, ambii făcând parte din staff-ul lui Bergodi. Le mulțumim celor trei pentru momentele frumoase și le urăm mult succes în continuare! Interimatul va fi asigurat de Bogdan Lobonț, alături de Adrian Iencsi și Ciprian Niță”, se arată în comunicatul de la Rapid.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită