Web Analytics

Becali a ales noul antrenor de la FCSB

de | 30.11.2022 20:05 | Actualitate, Home, Sport

Gigi Becali, finanțatorul vicecampioanei României, FCSB, a anunțat că Leonard Strizu (55 de ani) este noul antrenor al formației roș-albastre. „Da, Leo Strizu este noul antrenor al echipei. Va fi ajutat de Pintilii”, a declarat Gigi Becali, potrivit Antena Sport.

Citește și: Mitică Popescu a împlinit 86 de ani. S-a născut de Sfântul Andrei, dar a fost înregistrat la „Sfat” două zile mai târziu

Tehnicianul a fost prezent în cursul de zilei de azi la baza de la Berceni a roș-albaștrilor și a urmărit antrenamentul condus de Mihai Pintilii, antrenorul interimar al celor de la FCSB.

Citește și: Închisoare pentru şoferii băuţi şi drogaţi care au produs un accident mortal

Leonard Strizu a mai activat în cariera de antrenor la Unirea Constanța, satelitul din Liga a doua al celor de la FCSB. Pe banca dobrogenilor, Leonard Strizu a rezistat numai 20 de partide, palmaresul lui fiind de 5 victorii, 3 egaluri și 12 înfrângeri.  În cariera de jucător, Leonard Strizu a activat pe postul de atacant la formații precum Rapid, Unirea Urziceni, Sportul Studențesc, FC Național, Poli Timișoara, FC Brașov, Kayserispor, Chindia Târgoviște și Sakaryaspor.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *