Web Analytics

Băuți la volan, depistați de polițiștii din Pitești și Topoloveni

de | 30.07.2018 12:29 | Actualitate

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au efectuat duminica trecută o acțiune, pe raza municipiului Pitești, pentru prevenirea accidentelor de circulație produse pe fondul conducerii autovehiculelor sub influența alcoolului. Aceștia au obținut următoarele rezultate:

A fost depistat T.C., de 29 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe pe Calea București, aflându-se sub influența alcoolului.

A fost depistat F.I., de 42 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe raza municipiului Pitești, aflându-se sub influența alcoolului.

A fost depistat M.P., de 28 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe raza municipiului Pitești, aflându-se sub influența alcoolului.

A fost depistat P.F., de 35 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe raza municipiului Pitești, aflându-se sub influența alcoolului.

A fost depistat M.M., de 25 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe raza municipiului Pitești, aflându-se sub influența alcoolului.

A fost depistat F.P., de 47 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe raza municipiului Pitești, aflându-se sub influența alcoolului.

Persoanele au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-au fost reținute permisele de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile.

Totodată, poliţiştii Formațiunii Rutiere Topoloveni au desfăşurat o acţiune pe raza oraşului Topoloveni, pentru prevenirea accidentelor de circulație produse pe fondul conducerii autovehiculelor sub influența alcoolului. Aceștia au obținut următoarele rezultate:

A fost depistat Z.F., de 27 de ani, din Topoloveni, care conducea un autoturism pe D.N. 7 – Topoloveni, aflându-se sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile.

A fost depistat F.A., de 26 de ani, din comuna Beleţi-Negreşti, care conducea un autoturism pe D.J.702 – Beleţi-Negreşti, aflându-se sub influența alcoolului. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii