Web Analytics
scris vineri, 14.06.2024

Bătaie la ore între directoarea unei școli și o profesoară

Directoarea unei școli din Suceava și o profesoară s-au bătut în timpul orelor, cea din urmă spunând că este hărțuită de mai bine de un an de către șefa unității școlare. ”M-a amenințat că îmi taie capul și mi-l înfige în gard”, spune profesoara, potrivit stirileprotv.

Bătaie la ore între directoarea unei școli și o profesoară

Directoarea Școlii Gimnaziale Zamostea și profesoara de istorie s-au bătut joi dimineață, în timpul orelor, pe fondul unui conflict mai vechi care a răbufnit după o ultimă șicană a șefei unității de învățământ, scrie Monitorul de Suceava. A fost nevoie de intervenția poliției pentru descleștarea celor două profesoare, iar la școală a fost chemată și o ambulanță.

Citește și: Bărbat internat la Psihiatrie după ce a acostat o minoră pe stradă

”Țipa, amenința și am vrut să o filmez, moment în care s-a năpustit asupra mea. A vrut să-mi smulgă telefonul, apoi s-a izbit pe jos ca și cum aș fi împins-o eu. Eu nu am atins-o. M-a zgâriat pe piept, pe mână, am solicitat ambulanța, medicul diagnosticând o contuzie toracică. Mi-a recomandat să merg la medicul legist”, a declarat după bătaie profesoara. ”Ea m-a îmbrâncit, eu nu am atins-o. M-a bătut cu pumnul și cu mâinile. S-a ridicat de la catedră, s-a năpustit asupra mea, m-a luat de mâini, m-a lovit la mâini și în piept, dorind să îi ia telefonul care este bun personal. Am țipat cât am putut de tare pentru a fi auzită. Am reușit să scap din mâinile ei și am fugit spre ușa de la ieșire. Am contuzii toracice și lovituri, zgârieturi pe mână. Doresc să ridice imaginile de pe camere. A fugit de la locul faptei. Trebuia să anunțe politia, ambulanță. A fugit ca un infractor. În trecut, am sesizat de nenumărate ori IȘJ, minister, Biroul de siguranță școlară, poliție, 112, parchet. Răspunsul a fost același. ”Dacă nu te-a bătut, e bine”. Acum m-a bătut. Apoi a plecat din școală”, a mai spus profesoara.

Citește și: Un accident de maşină care a ruinat mai multe vieţi. Pe a Carlei, asistenta de la Spitalul Vedea, a frânt-o…

Directoarea a spus că este la Unitatea de Primiri Urgențe și a refuzat că facă vreun comentariu. IPJ Suceava a transmis că la școala din Zamostea se efectuează acum ”cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe- două acte materiale – cauza urmând a se soluționa de către lucrătorii Postului de Poliție Zamostea”. Profesoara de istorie spune că directoarea o ”vânează” încă de la începutul anului școlar 2023-2024 și o urmărea până și la cimitir, pentru a o fotografia.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită