Web Analytics
scris vineri, 14.06.2024

Bărbat internat la Psihiatrie după ce a acostat o minoră pe stradă

Un bărbat de 41 de ani din Satu Mare a fost prins după ce a acostat o fată de 10 ani pe stradă, el fiind ulterior internat într-o secţie de Psihiatrie. Copila a povestit că bărbatul a încercat să o convingă, inclusiv prin forţă, să îl însoţească, însă ea a refuzat şi a cerut ajutor trecătorilor.

Bărbat internat la Psihiatrie după ce a acostat o minoră pe stradă

Citește și Cetatea Oratia intră în reabilitare

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare a anunţat, vineri, că poliţiştii din Satu Mare au fost sesizaţi, joi la prânz, de către un bărbat de 42 de ani despre faptul că pe strada Martirilor Deportaţi din municipiul Satu Mare un bărbat ar fi acostat o fată de 10 ani.

”În baza semnalmentelor oferite de apelant, poliţiştii de ordine publică au identificat la scurt timp persoana reclamată pe o altă stradă, din municipiul Satu Mare, stabilind că aceasta are 41 de ani şi este din Satu Mare. Bărbatul a fost preluat de un echipaj de ambulanţă, fiind ulterior internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Satu Mare”, a transmis IPJ.
 
Copila de 10 ani a fost audiată de poliţişti în prezenţa mamei sale. Ea le-a povestit polițiștilor că bărbatul ar fi încercat să o convingă, folosind inclusiv forţa, să-l însoţească într-o direcţie indicată de el, însă aceasta a refuzat şi a solicitat ajutor trecătorilor.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită