Web Analytics
scris miercuri, 29.11.2023

Bărbatul săltat din greșeală ca suspect în crima din Sibiu dă în judecată poliția: „Mă împrumut de bani, dar eu aşa nu o să-i las!”

Tânărul din Dolj ridicat din greşeală de poliţişti ca suspect în cazul uciderii unui om de afaceri din Sibiu afirmă că va da poliţia în judecată. Bărbatul, care a fost lăsat ulterior să plece, spune că a fost lovit cu picioarele şi cu pumnul în faţa familiei şi a unui vecin şi că după acest incident nu îşi mai găseşte de lucru.

Bărbatul săltat din greșeală ca suspect în crima din Sibiu dă în judecată poliția: „Mă împrumut de bani, dar eu aşa nu o să-i las!”

Citește și: Cum a fost clasat un dosar de achiziții ale SRI, unde procurorul DNA a făcut descinderi la serviciul secret


El povesteşte că a fost luat de poliţişti pentru că cineva l-a „recunoscut după pozele de pe Facebook” drept suspect, relatează Libertatea, conform News.ro. Bărbatul a povestit că în acea zi se întorcea acasă după ce tencuise un gard. A primit un telefon de la soţie să ajungă mai repede acasă, pentru că prin faţa curţii se plimbă nişte oameni îmbrăcaţi în negru. Cu gândul că hoţii i-ar putea fura porcul din gospodărie Laurenţiu Lăcătuşu s-a grăbit spre casă, iar ajuns în faţa porţii a fost înconjurat de poliţişti care, fără a se legitima, i-au cerut să urce în maşina lor. Când bărbatul a cerut o legitimaţie unui poliţist în civil, unii dintre oamenii legii l-au pus la pământ.

Citește și: Copaci căzuţi pe străzi la Piteşti şi Câmpulung


„M-au lovit cu picioarele, unul mi-a dat un pumn în gură”, povesteşte bărbatul, care susţine că la acel moment nici nu ştia de crima de la Sibiu. El afirmă că poliţiştii făceau glume pe seama lui şi îi spuneau că a mers cu Mobra fără cască, motiv pentru care va fi „băgat la puşcărie 20 de ani” şi că a fost dezbrăcat, anchetatorii căutând pe corpul lui un tatuaj. „La Craiova, o poliţistă în civil mi-a zis: «Nu-mi dai şi mie un ceas d-ăla scump, de care ai luat acum?». Eu n-auzisem de crima din Sibiu, că seara vin obosit de la lucru, nu mă uit la televizor. Şi i-am zis că am ceasuri de mână, de perete şi unul primit de pomană, pe care i-l dau ei, dacă-l vrea. Şi ea le-a zis atunci celorlalţi «nu cred că e ăsta»”.

Citește și: Dănuţ Dinu: „Cer din nou demisia şefului Poliţiei Locale Piteşti”


Bărbatul spune că nimeni din poliţie nu i-a prezentat scuze pentru ce i s-a întâmplat. Procurorul în faţa căruia a dat declaraţia ca martor i-a spus, înainte de a-l lăsa să plece «Ne cerem scuze că am greşit». Laurenţiu Lăcătuşu a ajuns acasă a doua zi, pe 17 noiembrie, pe la ora 18.00, iar de acolo l-a adus acasă, în localitatea Bârza, un unchi.Oamenii îl arată cu degetul pe stradă şi nu îşi mai găseşte de lucru. Şi-a angajat avocat şi şi-a scos un certificat medico-legal care atestă că atunci a suferit leziuni pentru care a avut nevoie de 5 zile de îngrijiri medicale.Va da în judecată Poliţia Română: „Mă împrumut de bani şi lucrez, ca să scad din datorii. Dar eu aşa nu o să-i las!”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...