Web Analytics

Bărbat din Mioveni depistat cu ţigări de contrabandă

de | 14.04.2019 13:50 | Actualitate

 

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat în urma unui control în trafic, un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din Mioveni, iar în urma verificărilor, în interiorul mașinii a fost descoperită cantitatea de 10.000 de țigarete nefiscalizate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, conform Legii 86 din 2006, întreaga cantitate de țigări fiind confiscată.

De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Pitești, privind pe un bărbat de 46 de ani, din Pitești, condamnat la 4 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de viol. Bărbatul a fost încarcerat.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, împreună cu polițiști din cadrul Poliţiei Orașului Mioveni, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Pitești, privind pe un bărbat de 37 de ani, din Mioveni, condamnat la 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Bărbatul a fost încarcerat.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii