Web Analytics

Bărbat decedat într-o râpă din Berevoești

de | 20.12.2022 08:51 | Actualitate, Home

A plecat să ia lemne, dar s-a răsturnat cu mașina într-o râpă și a murit. O femeie a văzut mașina răsturnată și a chemat poliția.

Luni-seara, 19 decembrie a.c., în jurul orei 23.00, o femeie i-a alertat pe polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung despre faptul că, pe un drum forestier din localitatea Berevoești, a observat o autoutilitară răsturnată într-o râpă, iar un bărbat era încarcerat.

S-au deplasat polițiștii și un echipaj medical. Bărbatul se afla în stare de inconștiență, iar manevrele de resuscitare nu au avut succes, fiind declarat decesul.

Citește și Accidentul i-a fost fatal. A murit, la 20 de ani, la spitalul din Piteşti!

În urma verificărilor preliminare, efectuate de polițiștii de investigații criminale, s-a stabilit că bărbatul de 35 de ani, din Berevoești, în timp ce conducea o autoutilitară încărcată cu lemne, pe un drum forestier din Berevoești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat într-o râpă, unde a lovit un copac.

„În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal. Cauza decesului va fi stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul”, a transmis IPJ Argeș.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *