Web Analytics

Bărbat de 26 de ani din comuna Davidești reținut pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală

de | 4.06.2021 14:32 | Actualitate

În ziua de 03 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală, și au reținut un bărbat de 26 de ani, din comuna Davidești.
Din cercetări, s-a stabilit că în noaptea de 30 spre 31 mai a.c., în timp ce se aflau pe raza municipiului Pitești, pe fondul unui conflict spontan, cel în cauză ar fi lovit un alt bărbat de 35 de ani, din Rociu, provocându-i acestuia traumatisme ce au necesitat intervenție chirurgicală.

Citește și: Şeful Sindicatului Dacia s-a vaccinat deja cu Pfizer

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Am si eu o nelamurire.Ati vazut careva,vreun oras in SUA,în care sa se
    dea in stamba ,onor,amatorii de automobilism.Am fost prin NEW YORK, LOS ANGELES(pt baschet adevarat,nu fusaraia numita BCMU),si asa ceva..nu..se..exista.Numai în România,da,Totul e posibil.Cum rămâne cu poluarea sonora?Sunt cumva masini electrice?de ce nu sunteti onești,stimați jurnaliști?