Web Analytics
scris vineri, 04.06.2021

Şeful Sindicatului Dacia s-a vaccinat deja cu Pfizer

Vaccinarea angajaților de la Uzina Dacia a început săptămâna trecută, conform liderului de sindicat și președinte S.A.D, Viorel Ungureanu. Chiar dacă vaccinarea este voluntară, angajații au înțeles cât de importantă este, iar numărul persoanelor de pe platforma Mioveni care se vaccinează este de 50 de persoane pe zi, putând ajunge chiar la 100. Angajații care decid să se vaccineze au două zile libere, la vaccin și la rapel.

Şeful Sindicatului Dacia s-a vaccinat deja cu Pfizer

Automobile Dacia are aproximativ 14.000 de angajați. L-am întrebat pe liderul sindical dacă domnia sa s-a vaccinat, iar dl. Viorel Ungureanu a răspuns: “Da, m-am vaccinat cu serul Pfizer și, de asemenea, am făcut și rapelul. La fel ca mine au procedat și ceilalți colegi din conducerea sindicatului”.

Citește și Primul interviu amplu cu noul lider al Sindicatului Dacia, Viorel Ungureanu: „Nu-mi place sintagma «gulere albastre, gulere albe». Vreau să reprezint corect toate categoriile profesionale”

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...