Web Analytics
scris sâmbătă, 04.05.2024

Bărbat condamnat la închisoare, prins de polițiști cu focuri de avertisment

Un bărbat condamnat la închisoare pentru conducerea de două ori a unei mașini fără permis a fost prins, vineri seara, de polițiștii din Bragadiru cu focuri de avertisment.

Bărbat condamnat la închisoare, prins de polițiști cu focuri de avertisment

Citește și: Doctorița din Suceava condamnată cu suspendare după ce a luat mită de 280 de ori a depus plângere penală împotriva rudelor pacientului care au denunțat-o

La data de 3 mai a.c., în jurul orei 20:00, în urma unor activități investigativ operative, polițiștii orașului Bragadiru s-au deplasat la o adresă din orașul Bragadiru, pentru a pune în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 28 de ani, care se afla la adresa respectivă.

În momentul prezentării polițiștilor la adresa respectivă, bărbatul în cauză a încercat să se sustragă, prin escaladarea gardului, context în care, polițiștii din Bragadiru au procedat la urmărirea acestuia, împrejurare în care l-au somat legal și au folosit armamentul din dotare, executând un foc în plan vertical. Bărbatul urmărit a fost prins, imobilizat și încătușat după care a fost condus la sediul poliției orașului Bragadiru pentru continuarea activităților procedurale.

Citește și: Fosta contabilă a Primăriei Corbi, condamnată la 6 ani de închisoare. „Am venit să discutăm şi să mă iertaţi. Şi să mă ajutaţi să scap de asta. Pun banii înapoi, tot”

Mandatul de executare a pedepsei închisorii a fost emis la data de 29 aprilie a.c., de către Judecătoria Sectorului 5 București, bărbatul fiind condamnat la 1 an și 8 luni închisoare,cu executare, pentru săvârșirea a două infracțiuni de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *