Web Analytics

Bărbat bătut într-o benzinărie din Argeș

de | 1.04.2022 12:14 | Actualitate

În ziua de 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, și au reținut doi bărbați, de 32, respectiv 38 de ani, ambii din Vedea.

Citește și:Exclusiv. Povestea elevei din clasa a VII-a care a făcut un copil cu unchiul ei. Directorul şcolii din Bradu a descoperit sarcina minorei: ”Mergea ca o femeie gravidă”

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 25 martie a.c., în urma unui conflict spontan, bărbații ar fi agresat fizic un alt bărbat, în timp ce se aflau într-o stație de alimentare cu carburant din localitatea Vedea.

După administrarea probatoriului, în ziua de 31 martie a.c., cei doi au fost reținutți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *