Web Analytics

Bărbat amendat cu 5.000 de lei pentru că a abandonat un cățel pe marginea unui drum

de | 2.12.2022 18:59 | Actualitate, Home

Un bărbat a fost amendat cu 5000 de lei de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Vâlcea pentru că a abandonat un cățel într-un sac pe marginea unui drum.

Citește și: Judecătorul Apostol și-a prevestit moartea prin poezia „Oare de ce?”

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum bărbatul coboară din mașină, scoate un sac de rafie din portbagaj și-l aruncă pe marginea drumului. La scurt timp, reprezentanții Primăriei Bujoreni care au văzut gestul bărbatului pe camere au constatat că în sacul legat la gură era un cățel de două luni. A fost sesizată poliția Biroului pentru Protecția Animalelor Vâlcea, care cu ajutorul imaginilor a reușit să-l indentifice pe bărbatul de 36 de ani din Bujoreni.

Citește și: Medicul-șef UPU Argeș, despre moartea judecătorului Apostol: ”Pacientul era decompensat din toate punctele de vedere”

Pentru actul de cruzime el a fost amendat cu 5.000 de lei, iar puiul de câine a fost preluat de o fundație pentru protecția animalelor. Abandonarea animalelor constituie contravenție și se sancționează cu amendă între 3.000 și 12.000 de lei.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *