Web Analytics
scris joi, 03.08.2023

Băjan revine în consiliul de la Câmpulung

După demisia lui Gabriel Neacșu din Consiliul Local, un gest atribuit și impactului pe care l-a avut prezența alesului PSD pe rețelele de socializare, în legislativul de la Câmpulung revine Cornel Băjan (foto), unul dintre cei mai vechi membri ai organizației social-democraților. Figurând pe locul zece al listei de candidaturi pentru alegerile din 2020, Băjan era un pretendent la calitatea de ales local cu experiența căpătată în mandatul 2016-2020, însă anumite jocuri de culise l-au depărtat de pozițiile considerate eligibile.

Băjan revine în consiliul de la Câmpulung

De la începutul actualului mandat, Consiliul Local Câmpulung a suferit nu mai puțin de șase schimbări în componență, cele mai multe având ca subiecți membri PSD. Practic, social-democrații mai au în legislativ doar doi dintre membrii inițiali, iar unul dintre vremelnicii înlocuitori, Gabriel Neacșu, este, la rândul lui, schimbat acum cu Cornel Băjan. Dintre celelalte formațiuni politice, doar PNL se prezintă în formula de început a mandatului, modificări față de lista inițială fiind efectuate și la USR, și la POL.
C.I.B.

Citește și Din lac în puţ! Consilierul câmpulungean Gabriel Neacşu s-a autoexclus, după ce a fost devoalat că agăţa femei pe Facebook

Citește și C.J. Argeș: Program activități infrastructură rutieră 31.07 – 04.08.2023

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *