Web Analytics

Din lac în puţ! Consilierul câmpulungean Gabriel Neacşu s-a autoexclus, după ce a fost devoalat că agăţa femei pe Facebook

de | 27.07.2023 13:20 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Mai puțin de doi ani a durat aventura de consilier local la Câmpulung a lui Gabriel Neacșu, membru PSD. Cotat inițial cu șanse mici de a prinde legislativul muscelean, acesta l-a înlocuit în Consiliu Local pe fostul primar Liviu Țâroiu, după condamnarea definitivă a acestuia pentru accidentul din ziua de Bobotează a anului 2020. Și asta în condițiile în care după el, pe listă, se afla Sergiu Cicu, fostul director al Casei de Cultură a Sindicatelor, om cu trecere prin oraș și prin consiliu.

Dacă nu l-a putut înlătura un contracandidat mai puternic, și-a săpat singur groapa carierei de ales local, posibil și de politician. Un prim semn a fost dat în martie 2023, la Conferința de alegeri a PSD Câmpulung, atunci când, din diverse motive, precum lipsa de combativitate în Consiliul Local, Neacșu a fost singurul consilier PSD care nu a prins un loc în Biroul Municipal al organizației. Oricum, alegerile au fost consecutive conferinței de presă în care Gabriel Neacșu susținea ideea consultării unui mobexpert pentru ordonarea traficului auto în Câmpulung!

Citește și A treia schimbare PSD în Consiliul de la Câmpulung

Căsătorit, consilierul PSD nu s-a putut stăpâni și s-a folosit de o pagină de socializare pentru a comunica cu o tânără care nu a mai putut să-i suporte insistența și a transmis un mesaj privitor la situația creată. Adică l-a indicat pe Gabriel Neacșu ca fiind ”un grăsan cu mustață” care încearcă să agațe femei pe Internet. Fiind făcut public un asemenea incident, consilierul a fost nevoit să renunțe la calitatea de ales local. Și a demisionat și din măruntele funcții pe care încă le mai avea în partid, cea de membru al Consiliului politic al PSD Câmpulung și de președinte al unei organizații de secție.

Locul 9 pentru cinci consilieri

PSD are cinci consilieri locali la Câmpulung, dar a ajuns deja la locul 9 de pe lista de candidați din anul 2020. Fostul primar Liviu Țâroiu a plecat după condamnare, fostul viceprimar Mărgărin Blidaru a avut probleme cu ANI, Ciprian Neculăescu a devenit subprefect de Argeș, iar Neacșu a demisionat. Următorul pe listă este asistentul medical Florin Pană, care a mai fost consilier local, apoi vine Cornel Băjan, unul dintre cei mai vechi oameni din PSD Câmpulung.
Cătălin I. Butoiu

Citește și PSD schimbă echipa la Câmpulung şi pregăteşte asaltul pentru recâştigarea oraşului în 2024

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *