Web Analytics

Axinte de la ‘Vacanța Mare’ – muncă în folosul comunității. Ce a declarat actorul

de | 10.09.2021 09:47 | Actualitate, Politica si Administratie

Florin Petrescu, alias Axinte de la ‘Vacanța Mare’, a făcut primele declarații după ce a fost condamnat la închisoare cu suspendare. El și-a recunoscut deja acuzațiile de șantaj. Acum, va fi nevoit să facă muncă în folosul comunității. Pe data de 2 octombrie 2020, Tribunalul București a prezentat decizia prin care arătat că Florin Petrescu a semnat un acord de recunoaștere a acuzațiilor din anul 2012.

CITEȘTE ȘI: Ludovic Orban: „Dacă voi câștiga Congresul PNL, refac coaliția în maxim 48 de ore”

Actorul Florin Petrescu a fost condamnat anul trecut la doi ani de închisoare cu suspendare, dar și la 60 de zile de muncă în folosul comunității, după ce acesta a recunoscut şantajul din 2012. La vremea respectivă, Dan Diaconescu, patronul OTV, l-ar fi trimis să discute cu fostul director al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, despre bani, și i-ar fi cerut să sponsorizeze televiziunea, ca să nu dezvăluie nişte informaţii compromiţătoare, mai amintește sursa citată.

CITEȘTE ȘI: A opta oară a fost cu noroc. Câmpulungul are arhitect

Până în prezent, Florin Petrescu nu a executat munca în folosul comunității. „Nu, încă nu m-au căutat, mai este timp, a fost și pandemie, anul trecut. Dar voi face tot ce mi se cere. Mătur și străzile, dacă e nevoie, nu mi-e rușine! Voi munci toate acele zile. Aștept să fiu repartizat!’, declarat actorul

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii