Autorităţile locale şi judeţene au premiat 10 cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie cu prilejul zilei comunei Băiculeşti

de | 17.09.2015 20:31 | Actualitate

Duminica trecută pe o vreme frumoasă, a avut loc cea de-a IV-a ediție a zilei comunei Băiculești. În deschiderea acestui eveniment, în numele Consiliului Local al comunei Băiculești, primarul Niculaie Dragnea și președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău, au înmânat diplome de fidelitate cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie neîntreruptă, dar și o diplomă de excelență unei localnice care a împlinit onorabila vârstă de 100 de ani. Diplome de merit au primit și elevii comunei care s-au evidențiat în cursul anului școlar 2014-2015 prin rezultate deosebite. După aceea, sutele de participanți s-au delectat cu mici și bere, dar și cu un program artistic oferit de Doina Argeșului și o formație din localitate. Sărbătoarea comunei Băiculești s-a încheiat printr-un frumos foc de artificii.

„Pe 13 septembrie a avut loc ziua comunei Băiculești, ediția a IV-a, ne-a declarat Niculaie Dragnea, primarul localității. După deschiderea programului și primirea invitaților am acordat 10 diplome și premii pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, am premiat, de asemenea, o persoană care a împlinit frumoasa vârstă de 100 de ani, un cadru didactic care a ieșit la pensie și a activat foarte mulți ani în comuna noastră, dar și elevii din clasele V-VIII cu rezultate deosebite la învățătură, cu media peste 9, iar după aceea a urmat programul artistic. Manifestarea s-a încheiat cu un foc de artificii. Petrecerea a fost, dacă pot spune așa, întreținută de muzică bună, bere și mici pentru toată lumea. Programul artistic a fost susținut de o formație locală care a deschis și a închis manifestarea, de Doina Argeșului și de Ansamblul de dansuri Posada. Vreau să le mulțumesc cu această ocazie cetățenilor pentru că au fost alături de noi la zi de sărbătoare și le urez multă sănătate și îi asigur de toată dragostea mea. În ce îmi stă în putință nu o să îi dezamăgesc și voi face tot ce pot pentru comunitate și pentru cetățeni în lunile care au mai rămas până la sfârșitul mandatului”.
Marius Ionel

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii