Autopsier al SML Argeș, reținut pentru luare de mită

de | 12.05.2017 12:29 | Actualitate

autopsie

Paun Marian, autopsier în cadrul Serviciului de Medicină Legală Argeș, a fost reinut pe bază ordonanță, pentru 24 de ore, sub acuzația de luare de mită, spălarea banilor și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Reținerea a fost dispusă joi, 11 mai 2017,  de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

Iată ce au reținut oamenii legiii: „În cursul lunii decembrie 2016, P.M. aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a pretins și primit de la F.R.M. suma de 500 lei pentru efectuarea unor servicii în cadrul Serviciului de Medicină Legală Argeș. Pentru a disimula suma primită cu titlu de mită, P.M. a emis o factură pe Întreprindere Individuală P.M. reprezentând servicii la domiciliu, funcționarul SML Argeș determinând-o pe F.R.M. să menționeze în documentele instituției, cât și pe factura mai sus amintită aspecte nereale.

Astfel, la data de 11.05.2017, lucrătorii din cadrul D.G.A. – S.J.A. Argeș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au efectuat  3 percheziții la domiciliu și reședința lui P.M., precum și la sediul SML Argeș și au pus în executare un mandat de aducere emis de procurorul de caz pe numele acestuia. La data de 12.05.2017, având în vedere probatoriul administrat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de P.M. pentru comiterea infracțiunilor menționate anterior, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.Pe parcursul cercetărilor, lucrătorii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Argeş au beneficiat de sprijinul B.O.S. Pitești”.

Sursă foto: news.okezone.com

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii