Autogara Sud, închisă temporar de Protecția Consumatorului. Au fost găsite mai multe nereguli

de | 6.04.2022 12:31 | Actualitate, Home

Comisariatul Regional Protecția Consumatorului – Regiunea Sud Muntenia a demarat o campanie care vizează operatorii economici din transportul public de persoane și autogările.

Verificările au început de săptămâna trecută, în Argeș, unde au fost verificați mai mulți șoferi de autobuze.

În urma controalelor, au fost aplicate amenzi în valoare de 60.000 de lei, iar activitatea autogării a fost închisă temporar.

Citește și:Proiectul Sala Polivalentă a picat în ședința de Consiliu Local

”La Autogara Sud Piteşti au fost verificate mai multe  autovehicule pentru transport persoane, constatându-se următoarele deficienţe: balustrade de sprijin nefixate corespunzător, praguri deteriorate, podea cu porţiuni sparte,scaune defecte ,instalaţii aer condiţionat nefuncţionale, etc. Au fost oprite de la utilizare, până la remedierea deficientelor, 5 mijloace de transport. În Autogară, au fost constatate deficienţe în ceea ce priveşte starea spaţiilor de aşteptare, mobilierul exterior deteriorat, nefixat, grupuri sanitare insalubre. A fost oprită temporar activitatea Autogării, până la remedierea deficientelor. Au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 60.000 lei.”, a transmis OPC.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

2 Comentarii

  1. Din evul mediu, așa arată ,cu gauri in asfalt, bănci rupte,mizerie cat cuprinde,banii să iasă!!

    Răspuns
    • Verificați topolovenou ștefăneștiu…ce microbuze ai te închini din ce anii sunt praf facute ca barăcile nu exista aer conditionat nici na existat

      Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”
Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”

Șeful statului a declarat, marţi, la aniversarea PNL de la Vila Florica, că a rămas acelaşi partid autentic, care nu şi-a abandonat niciodată în cei aproape 150 de ani de existenţă doctrina, crezul sau valorile. Timpul luptelor politice interne a trecut, cel puţin aşa...


Loading RSS Feed