Web Analytics

Proiectul Sala Polivalentă a picat în ședința de Consiliu Local

de | 6.04.2022 09:43 | Actualitate, Politica si Administratie

Proiectul de hotărâre privind studiul de fezabilitate pentru Sala Polivalentă din Pitești-Amenajări exterioare, amenajări pentru protecția mediului și aducerea la starea inițială, rețele exterioare- a stârnit controverse, marți, la sedința extraordinară a Consiliului Local. După lungi discuții și contraziceri între consilieri, proiectul inițiat de primarul Gentea, a picat la vot.

În plus, în discuție s-a punctat și faptul că materialul privind proiectul pentru Sala Polivalentă a fost primit cu 20 de minute înainte începerii ședinței, motiv pentru care nu a putut fi studiat în detaliu.

Citește și:Primarul Cristian Gentea: „Sala Polivalentă se finalizează în luna aprilie”

”Noi am primit documentația acum 20 de minute. Îmi cer scuze, sunt un om de sport și cred că orice investiție pentru infrastructură sportivăă o studiez cu două mâni. Astăzi, mă voi abține la acest punct.„, a spus Florin Plecanciuc, membru USR.

”Consider că este urgent să aprobăm proiectul, deoarece prețurile cresc. Trebuie să putem să demarăm procedura de achiziție a proiectării și execuției plus că durata de finalizare a procedurii poate să dureze o lună, două. Interesul nostru este să putem să omologăm sala”, a declarat, în cadrul ședinței, șeful compartimentului SPEP, Cristina Popa.

Citește și: Primăria Pitești a depus două proiecte pentru finanțare prin programul „Anghel Saligny”

Cristian Gentea a declarat că se vor face toate demersurile ca Sala Polivalentă să fie gata la timp. În urmă cu o lună, primarul a declarat că lucrările se vor finaliza în luna aprilie. Detalii AICI.

Cu toate astea, pentru proiectul ce vizează studiul de fezabilitate, vor fi organizate noi discuții. Marți, 5 aprilie, proiectul pentru Sala Polivalentă a picat.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Din poza publicata pe site la acest articol viitoarea sala polivalenta arata foarte bine. In realitate va fi o cladire mare inghesuita si fara parcare dar foarte scumpa dupa cat s-a cheltuit in plus. Invetitie marca PSD, similara cu WC-ul de 400 mii de euro de langa primaria domnului primar Gentea…

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *