Web Analytics
scris vineri, 05.04.2024

Aurel Bălășoiu candidează la Primăria Rociu din partea PNL Argeș

Deputatul Aurel Bălășoiu s-a înscris în cursa electorală. Va candida pentru funcția de primar de la Rociu din partea PNL. Din 1 aprilie s-a înscris în partid și conduce filiala din Rociu. Iar joi, 4 aprilie, a fost lansat în comună de președinta liberalilor argeșeni și ministra Justiției, Alina Gorghiu, care a spus că „echipa Partidului Național în Argeș chiar se întărește. Avem ocazia se fim alături de o formulă care a știut să facă administrație”.

Aurel Bălășoiu candidează la Primăria Rociu din partea PNL Argeș

Citește și Deputatul Aurel Bălăşoiu: „Au trecut mulţi prin Parlament, dar nu s-au gândit că şi în acel oraş din sudul judeţului Argeş e necesară o asemenea investiţie”

„Avem de muncă, dar nimic nu e imposibil când în fața unui electorat vine un om pe care dvs. îl cunoașteți și cu care ați lucrat de 43 de ani. Această perioadă în care am lucrat numai în această comună mă face să cred că dvs. m-ați susținut foarte mult. Am toată încrederea că în 9 iunie 2024 vom fi mulți, bine și vom vota exact cum gândim noi și cum trebuie să fie bine pentru locuitorii comunei Rociu. Votul dvs. a contat întotdeauna”, a declarat Aurel Bălășoiu.

Reamintim că, în toamna lui 2022, Aurel Bălășoiu, pe atunci deputat PSD, a fost implicat într-un scandal sexual în urma căruia a fost exclus din partid. S-a făcut dosar penal pentru act sexual cu minor și viol, dar, după trei luni, Parchetul de pe lângă Curtea de Casație și Justiție – Secția de Urmărire Penală și Criminalistică a dispus clasarea dosarului pe numele deputatului Aurel Bălășoiu.

Mai multe detalii, aici: Veste șoc de la PSD! Aurel Bălășoiu, exclus din partid

Citește și Două dosare, pentru act sexual cu un minor şi pentru viol, în cazul deputatului Aurel Bălăşoiu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *