Web Analytics
scris joi, 30.09.2021

AUR solicită PSD şi USR PLUS să voteze transparent moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) solicită PSD şi USR PLUS să voteze transparent moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, ”pentru a înlătura suspiciunile de blat şi acuzaţiile de trădare a intereselor românilor.”

AUR solicită PSD şi USR PLUS să voteze transparent moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu

”Ca să nu mai existe discuţii în spaţiul public cu privire la şansele pe care moţiunea de cenzură le are să treacă, invităm parlamentarii PSD şi USR PLUS să voteze cu bilele la vedere, aşa cum vor proceda şi parlamentarii AUR. Guvernul Cîţu trebuie să cadă, iar un vot transparent este un vot în această direcţie”, a declarat deputatul George Simion, co-preşedinte AUR. 

CITEȘTE ȘI: ORDINUL ASISTENȚILOR MEDICALI FILIALA ARGEȘ DĂ STARTUL AVIZĂRII PENTRU ANUL 2022

La rândul său, senatorul Claudiu Târziu, co-preşedinte AUR cere PSD să arate dacă este la putere sau în opoziţie: ”PSD a practicat un joc dublu în ultimele săptămâni, aşa că vrem să îşi asume un vot în văzul tuturor românilor. A venit vremea ca PSD să arate: este la putere sau în opoziţie? (…) De asemenea, reprezentanţii USR PLUS au ocazia să arate marţi la vot că nu au niciun fel de aranjamente de culise”. Moţiunea de cenzură va fi citită, joi, în Parlament, iar marţi este programată la vot.

 

Distribuie!

0 Comentarii