Web Analytics

Aur pentru România la Campionatele Europene de lupte Under-23 de la Bucureşti

de | 18.03.2023 19:47 | Actualitate, Home, Sport

Roxana Amina Capezan a adus vineri a doua medalie de aur pentru România la Campionatele Europene de lupte Under-23 de la Bucureşti (13-19 martie). La categoria 65 kg, sportiva română a învins-o în finală pe azera Birgul Soltanova, cu 6-5.

Citește și: Suporterii echipei FC Argeș au venit la antrenamente. „Câștigați sau… ou partir” le-au transmis jucătorilor

„Avem și o Campioană Europeană la București: Roxana Amina Capezan a ridicat Sala Polivalentă în picioare după o finală de excepție care i-a adus aurul European! Roxana Amina Capezan (65 kg) a învins-o pe azera Birgul Soltanova, cu 6-5, și imnul României a cântat acasă! Determinarea și dorința au fost atuurile Roxanei, iar noi suntem mândri de ea! Felicitări, Roxana!  Felicitări antrenorilor Nikolay Stoyanov, Adina Popescu, Filip Marin și toți cei care au contribuit la descoperirea și pregătirea ei! Prin rezultatele de excepție obținute de luptătoarele noastre la acest Campionat European Seniori U23, România scrie istorie și se clasează și pe locul 3 pe Națiuni, cu 128 de puncte”, se arată în comunicatul Federației Romane de Lupte, pe pagina de Facebook.

Citește și: MAI: Un român a trimis 17.000 de petiții într-un an, pe același subiect

Delegaţia României a câştigat cinci medalii până acum: 2 de aur – Roxana Amina Capezan (cat. 65 kg), Denis Florin Mihai (cat. 55 kg) la greco-romane, 1 de argint – Andreea Beatrice Ana (55 kg) şi două de bronz – Ana Maria Pîrvu (50 kg) şi Ana Maria Puiu (59 kg).

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *