Web Analytics

MAI: Un român a trimis 17.000 de petiții într-un an, pe același subiect

de | 18.03.2023 17:18 | Actualitate, Home

În jur de 300.000 de petiţii au fost gestionate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) în anul 2022, iar titlul de „reclamantul anului” aparţine unui cetăţean care a trimis aproape 17.000 de petiţii pe acelaşi subiect.

Citește și: O consilieră locală a ajuns la Urgențe după ce a fost bătută de trei colege de partid

Potrivit unui comunicat transmis, sâmbătă, de MAI, la nivelul aparatului central al instituţiei au fost implementate măsuri menite să simplifice obţinerea informaţiilor de interes precum şi transmiterea de petiţii de către cetăţeni şi organizaţiile legal constituie.

„Odată cu reorganizarea secţiunii CONTACT de pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne, cetăţenii au posibilitatea să găsească informaţii utile şi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări din competenţa structurilor MAI, să trimită online o petiţie sau sugestii”, precizează sursa citată.

În 2022, Direcţia Secretariat General din cadrul aparatului central al MAI a primit şi gestionat 13.529 de petiţii. Cetăţenii au transmis preponderent petiţii în format electronic, fie prin intermediul formularelor de pe site-ul instituţiei, fie prin intermediul poştei electronice.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *