Web Analytics
scris vineri, 17.05.2024

Au început Zilele Piteștiului! Ce evenimente au loc vineri

Au început Zilele Municipiului Pitești. Până duminică, 19 mai, în Pitești au loc evenimente artistice, culturale și sportive pentru toate vârstele.

Au început Zilele Piteștiului! Ce evenimente au loc vineri

Programul de azi al evenimentelor

Vineri, 17 mai, până la 14:30 se derulează concurs în cadrul Festivalului „Golden Tulip”, la Filarmonica Pitești. Participă peste 50 de copii și adolescenți din România, Republica Moldova, Italia și Bulgaria. Astăzi, de la 10:00 la 12:00 participă grupele 7-9 ani și 10-12 ani (33 de concurenți); 12:30 – 14:30: grupele 13-15 ani și 16+ ani.

Urmează meciuri de șah în piața Primăriei Pitești. De la ora 12:00 – simultan de șah susținut de Maestrul Internațional Manea Alexandru, de la ora 13:00 – simultan de șah susținut de Maestrul Internațional Baratoși Daniel, de la ora 14:00 – chess-boxing, eveniment în premieră în România, susținut de Maestrul Internațional Alexandru Manea.

Citește și Zilele Piteștiului! Peste 500 de sportivi se vor întrece în pași de dans

Seara, de la ora 18:30 – spectacol de teatru pentru copii, pe scena din Piața Primăriei Pitești, susținut de Fundația Abracadabra: „Drumul lui Făt-Frumos”. Piesa este inspirată din basmele și mitologia populară românească. Spectacolul este un proiect educativ artistic inițiat de Fundația Abracadabra încă din 2017 și co-finanțat de Ministerul Culturii. Mai multe detalii, aici: Spectacol inedit de teatru în Piața Primăriei Pitești.

Citește și Vino să sărbătorești Zilele Municipiului Pitești alături de noi! Pitești Fest, ediția a 32-a

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...