Au început lucrările la drumul de legătură Grigorești-Balotești

de | 25.11.2021 09:26 | Actualitate, Home

Au început lucrările la drumul care face legătura dintre Străzile Grigorești și Balotești. Anuntul a fost făcut de primarul Cristian Gentea, care a afirmat și că drumul devină aproape imposibil de circulat după ploaie sau ninsoare, astfel încât locuitorii nu mai puteau circula.

“ Așa cum am promis, au început lucrările la drumul ce face legătura între Străzile Grigorești și Balotești!

Vorbim despre un drum de legătură important, un drum ce va fi balastat.

 

Citește și Spital municipal în Piteşti? Primarul Gentea e rezervat, vicele Tofan vrea o replică la „mastodontul din Mioveni”

Acesta este benefic, în special, cetățenilor care tranzitează drumul pentru a merge la biserica și cimitirul din Balotești.

Dacă vremea ne va permite, lucrarea va fi finalizată chiar vineri.”, a scris edilul Piteștiului pe pagina de socializare.

Acest articol este despre: cristian gentea,drum,edil,lucrari,reabilitare,străzi

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…
Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează că la această oră este nevoie să folosim rațional rezervele de apă pentru toate folosințele. Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea monitorizează permanent volumele din principalele lacuri de acumulare și...

Film în premieră la Cinematograful ”București”
Film în premieră la Cinematograful ”București”

Sâmbătă, 9 iulie 2022, ora 18:00, la Cinematograful de artă ”București” va fi proiectat, în premieră, filmul „Copilul teribil”, cu Oliver Masucci, Hary Prinz, Katja Riemann, Felix Hellmann și Anton Rattinger în rolurile principale, în regia lui Oskar Roehler. Filmul a...

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii
Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii, în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu. Conducerea PSD a votat, miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, ca acesta să fie titularul de la Agricultură, au precizat din Partidul Social-Democrat, pentru news.ro. PSD...