Web Analytics

Au fost peste 4.000 de participanţi la Poienari Archangels Fest

de | 26.05.2022 12:09 | Actualitate, Cultură, Politica si Administratie

Cele două zile de festival au întrecut toate așteptările organizatorilor și iubitorilor de rock și motoare

1.500 de moto-rockeri s-au adunat în plină seară, vineri, când au cântat trupele tribut Masterpiece, My Queen by Dan Helciug, The RO/CK și Speak Floyd.
Și 2.500 a doua zi, sâmbătă, când a avut loc parada moto peste zi. Au participat 150 de persoane, primarul de la Topoloveni, Gheorghiță Boțârcă, iar de la Corbeni, Nicolae Dinică. Vicepreședintele Consiliului Județean, Marius Nicolaescu, a mers pe un motor condus de Andrei Grigore, unul dintre organizatorii de la Archangels.
Parada a avut loc pe traseul Corbeni-Arefu, pe un segment din Transfăgărășan.

Vârful de prezență a fost atins sâmbătă seara, după ora 22.00, la concertele Trooper și Cargo. La festival, peste 60% din participanți au venit din afara județului Argeș. Au fost prezenți moto-rockeri și din afara țării, din Republica Moldova sau Slovenia. Consiliul Județean a fost partener al evenimentului, iar președintele Ion Mînzînă a fost prezent în ambele seri ale evenimentului, purtând o vestă de moto-rocker primită de la băieții de la Archangels MC. Tot în a doua seara de festival au mai cântat Anton, Vlad Bilous, Taking Back August și Myst.

Cei prezenți la festival au ales unitățile de cazare din zonă, astfel că toate pensiunile de la Corbeni-Arefu au fost ocupate în totalitate. Jurnalul de Argeș, alături de Rock FM, a fost partener media al evenimentului.

Citește și Archangels Motor Fest, prin ochii primarului Gheorghiţă Boţârcă: „Am avut peste 1000 de motociclete venite în Topoloveni, din care 300 au intrat în paradă”

Citește și Le-a ieşit! ”Poenari Archangels Fest”, succes uriaş încă de la prima ediţie

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole