Le-a ieşit! ”Poenari Archangels Fest”, succes uriaş încă de la prima ediţie

de | 28.07.2021 14:33 | Actualitate, Cultura, Home

Show superb în week-end-ul trecut, pe 23 și 24 iulie, la “Poenari Archangels Fest”. Aflat la doar prima ediție, spectacolul de sunet, lumini și muzică bună a umplut Valea Argeșului de motociclete și rock de cea mai bună calitate. Locația concertelor a fost aleasă pe malul Argeșului, într-o poiană de vis, la fel de frumoasă ca melodia “Fata din vis” a băieților de la Compact, care au cântat magic în ziua de sâmbătă, până spre miezul nopții. Paul Ciuci și band-ul lui au făcut să răsune Corbeniul și fostul sat Antonești, cu tot cu biserica și reședința de vară a arhiepiscopului Calinic, de vocile fanilor din toate generațiile, care au fredonat celebrele hit-uri “Mă voi întoarce”, “Stai cu mine”, “Fata din vis” sau “Cântec pentru prieteni”.

Peste zi, la ora 16.00, peste trei sute de motocicliști veniți de la cluburi din toată țara au intrat în parada motoarelor și au turat toată Valea Argeșului de mulți, foarte mulți cai-putere, pe traseul Corbeni-Arefu-Cetatea Poenari. La concertele din prima seară, de vineri, când au cântat Dan Helciug, Spitalul de Urgență, Fără Vise și băieții de la Trooper, au fost o mie de spectatori. Iar în a doua seară, când spectacolul a fost deschis de adolescenții piteșteni de la Sons of Evil, iar capul de afiș, la 22.30, a fost Compact, audiența s-a dublat.
Merită subliniat că “Poenari Archangels Fest” e primul format exportat cu succes în județ de băieții de la clubul moto din Topoloveni – Archangels MC România, care au deja un festival consacrat în orașul lor, festival care în luna septembrie va bifa cea de-a patra ediție.

Întorcându-ne la ce s-a întâmplat vineri și sâmbătă la Corbeni și Arefu, ”Poenari Archangels Fest” se anunță deja, încă de la prima ediție, drept evenimentul reprezentativ din punct de vedere concertistic, turistic, moto-sport și gastronomic, ce va marca întregul sezon de vară al Văii Argeșului în anii următori. Și care, după reabilitarea deja anunțată de Consiliul Județean a Cetății Poenari, va face să explodeze turismul estival și distracția în zona Vidraru-Transfăgărășan. Un singur exemplu: vineri și sâmbătă nu mai puteai să arunci un ac în pensiunile din Corbeni și Arefu, toate full la capitolul grad de ocupare. Și sunt vreo câteva zeci.

Parteneri oficiali ai evenimentului au fost Consiliul Județean, Consiliul Local și Primăria Corbeni, prin tânărul preot și edil Nicolae Dinică, aflat la primul mandat. Și încă ceva: deși președintele Consiliul Județean a fost prezent în prima seară până la finalul programului (iar cei doi vicepreședinți ai săi, Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu, în ambele seri), Ion Mînzînă i-a rugat pe organizatori să nu-l invite pe scenă și să se pronunțe pe scenă exclusiv numele instituției, ca partener oficial, nu și pe al său. Ceea ce, să recunoaștem, anunță și o nouă paradigmă de promovare și comunicare, mai mult pe eveniment, instituție și echipă și mai puțin pe persoană.

Citește și Dracula devine rocker şi motociclist la „Poenari Archangels Fest”

Citește și Poenari Archangels Fest. Compact-cap de afiș și peste 2000 de persoane prezente la a doua seară a festivalului

 

 

Distribuie!

Articol scris de Gabriel Grigore

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii
Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii, în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu. Conducerea PSD a votat, miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, ca acesta să fie titularul de la Agricultură, au precizat din Partidul Social-Democrat, pentru news.ro. PSD...

Argeș. Patru bărbați trimiși în judecată pentru proxenetism
Argeș. Patru bărbați trimiși în judecată pentru proxenetism

Patru bărbați din Pitești au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism. În iunie, polițiștii au efectuat percheziții la domiciliile acestora, în urma cărora au ridicat mai multe telefoane și sume de bani. IPJ Argeș transmite: „Polițiștii...