Web Analytics

Au fost aprobate modificările privind branşarea la reţeaua de apă şi racordarea la reţelele de canalizare din judeţ

de | 2.02.2023 12:55 | Actualitate, Economie, Home, Politica si Administratie

ADIA a avizat marți, 31 ianuarie 2023, Bugetul de venituri și cheltuieli al Operatorului Regional Apă Canal 2000 SA Pitești. Au fost aprobate modificări importante privind branșarea la rețeaua de apă și racordarea la rețelele de canalizare.
Astfel, începând cu 1 februarie 2023, va intra în vigoare noul Contract de Delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare nr. 1/2010, actualizat în ianuarie 2023, conform căruia:

– Lucrările pentru execuția branșamentelor și a racordurilor se vor finanța din sursele proprii ale Apă Canal 2000 SA Pitești, în funcție de bugetul alocat anual;
– Tarifele pentru întocmirea documentațiilor tehnico-economice necesare pentru branșarea la rețeaua de apă și racordarea la rețeaua de canalizare, precum și/sau taxa de conectare se vor achita în continuare de către beneficiari/clienți.

„265 000 de locuitori, din 24 de localități argeșene, membre ADIA, sunt în acest moment deserviți de operatorul regional Apă Canal 2000 SA Pitești”, transmite Primăria Pitești.
M.S.

Citește și A fost curățată o reţea de canalizare din Pitești

Citește și MIPE: Aproape 2 milioane de români vor fi conectaţi la sfârşitul acestui an la reţeaua de apă şi canalizare

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *