Web Analytics
scris joi, 23.11.2023

Au apărut calendarele creştin ortodoxe pe 2024

A apărut calendarul creştin-ortodox pentru anul 2024 în patru formate, editat de Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului. Acestea cuprind calendaristica pe anul viitor, precum și rânduielile bisericești aprobate de Sfântul Sinod.
Printre informațiile utile redate se numără: durata exactă a posturilor și indicarea celorlalte zile de post în 2024, zilele în care nu se săvârșește Sfânta Liturghie (zile aliturgice) și zile cu Liturghie diferită în 2024, zilele în care nu se săvârșesc parastase în 2024, zilele în care nu se fac nunți în anii 2024 și 2025, alte zile și date mai importante, sărbători bisericești naționale, zile și sărbători legale în care nu se lucrează.

Au apărut calendarele creştin ortodoxe pe 2024

Anul 2024 a fost declarat de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române – anul omagial al pastorației și îngrijirii bolnavilor și anul comemorativ al tuturor Sfinților tămăduitori fără de arginți. Calendarele se pot găsi la toate parohiile, schiturile și mănăstirile din cuprinsul Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului. Prețul calendarelor scoase pe piață de Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului și care pot fi achiziționate de la preoți este de 5 lei calendarul clasic care se lipește pe perete, 6 lei-agenda mică, 8 lei – agenda de birou cu sărbătorile religioase de peste an și 15 lei calendarul cu fotografii și spirală de agățat pe perete.

Citește și Demonstraţia lui Tony Resta la Koket Pub. Italianul din Top 10 pizzeri din lume a preparat 4 tipuri de Napoletana la Câmpulung

Citește și Stimulentul pentru nou-născuţii Câmpulungului a ajuns la Tribunal

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *