Web Analytics
scris miercuri, 15.11.2023

Stimulentul pentru nou-născuţii Câmpulungului a ajuns la Tribunal

Hotărârea de consiliu privind acordarea unui stimulent financiar pentru nou-născuții din Câmpulung încă nu este digerată de conducerea administrativă a municipiului. Votat în iunie de 9 consilieri locali și considerat atunci neadoptat, actul a primit valabilitate din partea Prefecturii. A devenit hotărâre ca atare, însă nu poartă și semnătura secretarului general al Câmpulungului, Ramona Simion, acesta susținând că era nevoie de 10 voturi favorabile pentru adoptare. Au trecut de atunci cinci luni, iar consilierii liberali, inițiatori ai proiectului, sunt nemulțumiți de ceea ce ei consideră a fi piedici puse în calea aplicării actului.
Pe de altă parte, primărița Elena Lasconi i-a acuzat că pun presiune pe cei de la Direcția de Asistență Socială, ”trimițând femei” directorului pentru a cere stimulentul. Și, ca totul să fie ca la Câmpulung, Asistența Socială a atacat în contencios administrativ hotărârea de consiliu, cerând imediata suspendare a efectelor acesteia și anularea actului.
C.I.B.

Stimulentul pentru nou-născuţii Câmpulungului a ajuns la Tribunal

Citește și Stupoare! S-au dat prime de peste 1 milion de euro la Direcţia Silvică Argeş, anul trecut!

Citește și După ce, anul trecut, i-au luat 45.000 de lei din cont, au revenit! Hackerii au încercat să-l ţepuiască pe jurnalistul argeşean Cristian Sabău cu acţiuni Hidroelectrica!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *