Web Analytics
scris joi, 28.09.2023

Atenție, mesaje false trimise în numele ANAF!

ANAF a atras atenția miercuri, 27 septembrie, în legătură cu o campanie de mesaje false în numele instituției.

Atenție, mesaje false trimise în numele ANAF!

Citește și: Curtea de Apel Bucureşti a hotărât! Cantonul Silvic „Valea Plopilor” din Pădurea Trivale a rămas în proprietatea lui Nicolae Ivănescu


„Vă informăm că am fost înștiințați de către contribuabili că au primit mesaje false în numele ANAF, transmise de la adresa „Serviciul fiscal: fiscal_anaf@testandlearn.ro”, prin care sunt avertizați că nu au finalizat plata impozitului pentru anul 2022 și că „vor fi sancționați cu amenda de 2.575 lei, dacă nu efectuează plata în decurs de 48 de ore! Solicitarea frauduloasă a fost transmisă de pe o adresă de email care nu aparține instituției, iar documentul conține exprimări nespecifice comunicărilor ANAF.

Citește și: Elena Lasconi, luată în calcul de USR drept posibil candidat la prezidențiale


Atragem atenția, pe această cale, să nu deschideți aceste emailuri și să nu accesați linkul din conținut. De asemenea, să NU transmiteți banii solicitați! Reamintim că Serviciul Spațiul Privat Virtual, pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, a fost creat și dezvoltat pentru o comunicare securizată cu ANAF”, potrivit comunicatului Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită