Web Analytics

Atelier de creație plastică la Schitul Trivale

de | 5.08.2022 16:15 | Actualitate, Cultură, Home

La Pitești, a treia săptămână a lunii august reunește două evenimente din sfera artelor plastice, deschiderea lor oficială având loc în seara de 16 august, în Piața Primăriei. Alături de atelierul de creație dedicat copiilor „IconArT – artă tradițională iconografică”, ediția a doua, în perioada 16 – 21 august se va desfășura și cea de-a șaptea ediție a Taberei Naționale de Creație Plastică Pitești, Pictură Grafică.
Timp de trei zile, artiști plastici consacrați la nivel național, din județ și din țară, vor realiza lucrări originale, tematica ediției acestui an fiind „Expresii urbane”. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Arhiepiscopia Argeșului, atelierul de creație fiind amenajat în incinta Schitului Trivale.

Citește și: 5 August 1922: S-a născut scriitorul Marin Preda, autorul romanelor „Moromeții” și „Cel mai iubit dintre pământeni”


Vernisajul expoziției, care va oferi publicului prilejul de a admira creațiile participanților la ediția a VII-a a Taberei Naționale de Creație Plastică Pitești, va avea loc sâmbătă, 20 august 2022, ora 18:00, în Piața Primăriei.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *