Web Analytics

Astăzi, CS Mioveni întâlnește vicecampioana. Jandarmii de la Craiova vor asigura ordinea

de | 6.08.2022 08:58 | Actualitate, Home, Sport

Astăzi, de la ora 19, elevii lui Alexandru Pelici primesc vizita echipei FCSB, vicecampioana țării. Partida contează pentru etapa a patra a Superligii.
CS Mioveni este ultima în clasament, fără nicio victorie în primele trei etape: 0-3 cu Hermannstadt, 0-2 cu Farul, 2-4 cu CFR. La rândul ei, FCSB are doar două puncte în campionat, obținute în urma remizelor cu U Cluj și FC U Craiova. Vicecampioana speră să spargă gheața și să obțină cele 3 puncte, deși Nicolae Dică are câteva probleme de lot. Florinel Coman s-a accidentat, iar Bogdan Rusu nu poate fi utilizat ca urmare a unei înțelegeri verbale între Gigi Becali și primarul din Mioveni, Ion Georgescu.

Citește și: Atacantul Bogdan Rusu, dorit de FCSB. Cât va primi CS Mioveni pentru acest transfer


„Este o echipă care se bazează foarte mult pe faza defensivă, are o organizare bună în propria jumătate și se bazează pe contraatacuri și faze fixe. L-am adus de la ei pe Rusu, care era un jucător foarte important. Este bine că l-am adus, este un jucător cu mare experiență care sperăm să ne ajute”, a spus Dică despre meci.
La Mioveni, va debuta noua achiziție, Ricardo Valente, fost fotbalist la Guimaraes, Maritimo și Gaz Metan Mediaș. Valente a fost transferat de CS Mioveni pentru a-l înlocui pe Bogdan Rusu. Noul atacant galben-verde are 31 de ani.

Citește și: CS Mioveni a transferat un atacant portughez


Ordinea la meci va fi asigurată de jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova. Aceștia vor lua măsuri pentru deplasarea în condiţii de siguranţă a suporterilor la și de la stadion, precum şi pe timpul desfășurării meciului de fotbal, aflându-se în imediata apropiere a arenei sportive. Spectatorii vor avea acces în stadion începând cu ora 17:00, doar pe bază de bilete sau invitații. Aceștia nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *