Web Analytics

ASOCIAŢIA OAMENILOR DE AFACERI ARGEŞ A FĂCUT MAJORATUL!

de | 2.12.2021 13:16 | Actualitate, Economie

La sfârșitul acestei săptămâni, vineri, 3 decembrie a.c., Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș împlinește 18 ani de la înființare. Prilej să vorbim cu doi oameni esențiali pentru AOA, președintele Dan Ionescu și secretarul general Marian Năstase.

Dan Ionescu: „Încercăm să ne digitalizăm mai mult”

„Așa este, vineri facem 18 ani! Suntem o asociație destul de așezată. Ca în orice activitate, există și suișuri și coborâșuri… Începutul a fost dificil, am reușit să trecem cu bine peste perioadele grele, însă situația actuală în care ne aflăm este de departe cea mai grea perioadă prin care trecem, dar nu ne dăm bătuți și mergem înainte. Încercăm să ne digitalizăm mai mult și să trecem în online, alături de membrii noștri. Deja am început niște demersuri în acest sens, dorindu-ne, de altfel, să fim cât mai aproape de cei care fac parte din AOA. Am avut până acum colaborări cu Camera de Comerț și Industrie a României, cu ADAF și UGIR, cărora le reprezentăm activitățile din filialele deschise la nivel județean, iar în ultimul timp am făcut un pas important pentru a începe parteneriate și cu asociații locale precum PRO Afaceri Brașov. Unul dintre obiectivele permanente ale AOA Argeş îl reprezintă dezvoltarea continuă a parteneriatelor la nivelul regiunii Sud-Muntenia, implicit cu cei de la Agenţia de Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, instituţie condusă de către directorul Liviu Gabriel Muşat, cu care am crescut de-a lungul anilor şi căruia doresc să îi mulţumesc pentru implicarea sa în proiectele de interes ale Argeşului. Doresc să adaug faptul că avem relaţii foarte bune cu noua conducere a Primăriei Piteşti (n.red. – primarul Cristian Gentea), implicit a Consiliului Local, care ne sunt alături, şi avem dezbateri periodice pe diverse teme de interes major în folosul cetăţenilor”, ne-a declarat preşedintele Dan Ionescu.

Citește și ASOCIAȚIA OAMENILOR DE AFACERI ARGEȘ implementează proiectul „Be SMART! Vino la START!”

Marian Năstase: „Am încercat să ne axăm pe partea de consultanță și accesare a fondurilor UE”

„Am căutat să dezvoltăm contacte cu societăţile comerciale marcante din Argeş, am încercat să ne axăm pe partea de consultanţă şi accesare a fondurilor europene, acestea având un impact major în dezvoltarea economică a ţării şi implicit a judeţului nostru. Avem multe evenimente online, din cauza pandemiei de Covid-19, însă pentru viitor vrem să consolidăm şi mai mult partea aceasta de consultanţă pentru accesarea fondurilor europene”, a declarat Marian Năstase, secretarul general al AOA Argeş.

Citește și După un SOS pe Facebook, oamenii au sărit să ia în găzduire pe perioada gerului căţeii şi pisicuţele de la asociația Flaviei Ghiţu

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii