Web Analytics
scris joi, 30.05.2024

Arhiepiscopia face colectă pentru fiica cea mare a preotului Panciuc

Adolescenta, care e fina fostului primar Pendiuc, a fost spulberată de o motocicletă

Prima născută din cei opt copii ai preotului și inspectorului eparhial Alexandru Panciuc, Teodora, fina fostului primar al Piteștiului, Tudor Pendiuc, se află în stare gravă în spital după ce a suferit un accident în Basarabia, în locurile natale ale părinților săi. Adolescenta a fost practic spulberată de o motocicletă, după cum a scris preotul Panciuc, într-un mesaj pe WhatsApp, în care cerea ajutor.

Arhiepiscopia face colectă pentru fiica cea mare a preotului Panciuc

În urma accidentului, fetița a fost stabilizată și apoi transportată la București, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale la cap deoarece a suferit leziuni grave. Pentru a putea suporta tratamente care să elimine eventuale riscuri ce presupun afectarea funcțiilor normale ale fetei, preotul, împreună cu preoteasa Olesea au solicitat și ajutorul Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, care a demarat deja o colectă prin intermediul parohiilor.
Colecta, la care pot participa clerici și enoriași, se va desfășura timp de o lună, dar rămâne deschisă și ulterior și va urma procedura obișnuită și în alte cazuri, donația fiind predată pe bază de proces verbal și semnături Sectorului Social și Filantropic condus de părintele Puiu Diaconescu. Apoi, banii vor fi dați familiei sau vor fi achitate facturile privind serviciile medicale, ca și în alte cazuri. Cei care doresc pot participa și ulterior acestei perioade.
„Pe preotul Alexandru Panciuc îl sprijinim ca pe un coleg și un creștin, așa cum am făcut-o și în multe alte situații”, ne-au spus surse din cadrul Arhiepiscopiei.

Vă facem cunoscut și nr. contului bancar transmis de preotul Panciuc, cont în care se pot face donații în bani.
NUME TITULAR: PANCIUC ALEXANDRU
IBAN – RON: RO56BTRL00301201600315XX
EURO: RO05BTRL00304201600315XX

Citește și Incredibila dramă a unei familii cu 13 copii. Arhiepiscopia a demarat o campanie umanitară

Citește și Fondatoarea Magiunului de Topoloveni, Bibiana Stanciulov, în proces cu Metro: „Influenţele sunt foarte mari. Se luptă doi mamuţi”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită