Percheziții în județ. Vindeau droguri tinerilor

de | 12.03.2021 11:18 | Actualitate

Ieri, 11 martie, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat 4 percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc și droguri de risc. Din cercetări a reieșit că gruparea, alcătuită din 3 membri, ar fi comercializat pe raza județului Argeș droguri de mare risc – amfetamină, precum și cannabis, în special tinerilor.

CITEȘTE ȘI Primăriţa Câmpulungului a intrat în rândul politicienilor / Una a zis în campanie, alta a făcut acum

În urma percheziţiilor au fost descoperite și ridicate o instalație artizanală indoor prevăzută cu 2 ventilatoare, 1 transformator, termometru și tubulatură de evacuare, 2 plante de cannabis în stadiu incipient de dezvoltare, 2 grindere, 1 cântar electronic de precizie, 5 semințe de cannabis. 8 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri, iar după administrarea probatoriului, cei trei membrii ai grupării, de 21, 22 și 27 de ani, au fost reținuți, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. În activități au fost angrenați și jandarmi din Argeș.

CITEȘTE ȘI DNA îşi contrazice propria cercetare în Dosarul Publitrans

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii