Web Analytics
scris vineri, 14.06.2024

Argeșeanul care și-a ucis câinele va fi trimis în judecată în stare de arest

Au luat sfârșit cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ucidere a animalelor, cu intenție, fără drept, cu autorul aflat în stare de arest preventiv.

Argeșeanul care și-a ucis câinele va fi trimis în judecată în stare de arest

Citește și: Accident grav în Argeș. Trei răniți au ajuns la spital

Este vorba – așa cum am relatat la vremea respectivă – despre faptul că în ziua de 1 iunie, în timp ce se afla pe un teren viran de pe raza localității de domiciliu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Corbi, și-a ucis, prin spânzurare, câinele, metis al rasei ciobănesc mioritic.

Vă reamintim, de asemenea, că pentru fapta sa cel în cauză a fost arestat preventiv timp de 30 de zile, decizia fiind luată de Judecătoria Curtea de Argeș.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, acum, după finalizarea cercetărilor polițiștilor de la Biroul pentru Protecția Animalelor Argeș, dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de trimitere în judecată.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită